Skådespelaren Johanna Sällström är död

Skådespelaren Johanna Sällström, 32, plötsliga bortgång är mycket tragiskt och fruktansvärt tråkigt. Själv gillade jag henne i rollen som Linda i filmerna om Kurt Wallander och den spontant glada och smått sorgliga karaktär hon visade.

Tips:

About these ads

2 thoughts on “Skådespelaren Johanna Sällström är död

  1. Jamen vad dog hon av då för fan? det står exakt samma sak i alla medier, ”Sällström död” jag har läst det i fem sex tidningar, inte ett ord om ifall hon var sjuk eller what. Svensk media är väl förmodligen sämst i världen, förövrigt börjar jag misstänka att DN och SvD helt sonika kopierar sin nyhetsartiklar rakt av.

  2. Robsten, helt förståeligt, men, taktiskt sett kommer anledningen till hennes plötsliga död fram förr eller senare. Det är väl antagligen a) stress b) sjukdom c) knark d) mord. Jag tippar på c i kombination med a. Alternativt, men min schizo-paranoida position tillåter mig inte det, d i kombination med en knepig relation. Men, det är högst spekulativa teorier.

Kommentarer inaktiverade.